Pasión, Paciencia, Práctica

Language is the dress of thought.

Dr. Samuel Johnson

Aprender bien holandés es como pintar una obra maestra.

Qui som?

Em dic Gerard Janssen i sóc el professor d’holandès i angles de la pàgina web www.papapra.es. Papapra prové de paciència, passió i pràctica, que són els ingredients essencials per aprendre una llengua. Imparteixo classes d’holandès i anglès des de fa 3 anys a Barcelona. Abans d’arribar a Catalunya, ja feia classes d’idiomes a Holanda.

La meva vida és caracteritza per viure a diferents països, aprendre els idiomes propis i conèixer les seves cultures. Després d’acabar els meus estudis a Holanda, me’n vaig anar a viure a Itàlia. Vaig gaudir d’aquesta experiència, de conèixer gent i una nova cultura. No vaig perdre l’oportunitat de traslladar-me a la República Txeca quan vaig tenir la possibilitat. Volia ampliar els meus horitzons coneixent un país de l’Est amb un idioma i una cultura completament diferents a les d’altres països. Aquesta experiència em va confirmar que m’encanta descobrir llocs nous, costums i aprendre llengües.

Una vegada vaig tornar a Holanda, vaig començar a donar classes d’idiomes i també vaig voler aprendre espanyol. Fa 3 anys em vaig traslladar a Barcelona per treballar aquí com a professor d’holandès i d’anglès. Tot aquest temps he treballat amb molts estudiants amb gran satisfacció per ambdues bandes.

Estudiar una llengua és quelcom fantàstic, gradual, amb fases de satisfacció i a vegades de frustració, perquè arribar a dominar una llengua no és fàcil i porta temps i perseverança. El meu aprenentatge de diferents idiomes m’ha ajudat a entendre millor el procés pel qual passen els meus estudiants a l’hora d’aprendre holandès o anglès. Les dificultats que troben també les he viscudes jo i per això mitjançant la meva experiència em resulta més fàcil ajudar-los i aconsellar-los. Durant aquests anys he descobert que tres ingredients són imprescindibles per aprendre una llengua: passió, paciència i pràctica (papapra). Espero d’un estudiant que tingui la passió i paciència per estudiar una llengua estrangera. La pràctica ja es portarà a terme durant les classes.


Què oferim?

 • Classes particulars d’holandès i d’anglès de diferents nivells
 • Classes d’holandès i d’anglès per grups reduïts de diferents nivells
 • Classes intensives, immersió lingüística
 • Ús de mètodes interactius amb focalització a la comunicació oral
 • Informació sobre la cultura holandesa i les seves costums
 • Consells per trobar feina a Holanda, si escau
 • Qualitat, professionalitat i un plantejament personal
 • Flexibilitat d’horaris

Per què aprendre anglès/holandès?

Per què aprendre holandès

 • Tens una parella holandesa o belga i vols comunicar-te amb la seva família i amics
 • La teva família es d’origen holandès o belga però mai vas aprendre la llengua i vols comunicar-te amb ells en el seu propi idioma
 • Cerques feina a Holanda o Bèlgica i t’has adonat que aprendre holandès és imprescindible
 • Treballes a Espanya a una empresa holandesa o belga
 • Col·labores amb empreses holandeses o belgues
 • T’apassiona Holanda o Bèlgica i vols saber més d’aquests països.
 • Treballes al sector de l’hostaleria i tens molts clients d’Holanda o Bèlgica
 • Vas a estudiar un Erasmus a Holanda o Bèlgica
 • Vas de vacances a Holanda o Bèlgica i vols anar ben preparat

Per què aprendre anglès

En aquest món globalitzat ja no es pot negar la importància de la llengua més utilitzada a l’ambient internacional, l’anglès. Si treballes a una oficina amb contactes a l’estranger, la llengua que es parla és l’anglès. Si treballes a una botiga de Barcelona i venen estrangers a comprar, necessites saber anglès. Quan viatges per Europa, Àsia o altres continents, has d’utilitzar l’anglès per fer-te entendre a la majoria de països. S’ha admetre: l’anglès és imprescindible.

Referències

Gerard me da clases de holandés desde hace mucho tiempo. Las clases consisten en practicar la conversación. Hablamos de fútbol, de libros, de viajes, de los hijos, del trabajo… La verdad es que me lo pasó genial con sus clases. Recuerdo que desde el primer día, desde la primera clase me sentí muy cómodo con él. Es amable, simpático, buena persona y además muy buen profesor. Gracias a él este año he aprobado el título oficial “Certificaat Nederlands als Vreemde Taal”. Se nota que le gusta su trabajo. Le estoy muy agradecido.

 

Toni Rosello Castañares

Gerard es un profesor excelente. Siempre atento a las necesidades y preocupaciones de sus alumnos. Las clases son muy amenas dirigidas sobre todo a practicar y mejorar la parte oral (que suele ser la más difícil y estresante para un alumno), pero sin olvidar la gramática y las correcciones. Sus clases de holandés siempre aportan el componente personal y cultural. Aprendes no solo el idioma sino la mentalidad, la sociedad, la geografía y las costumbres del país. ¡Así es más fácil llegar conectar con el idioma! ¡Atención y flexibilidad total!

Ruth Regalón

Con el objetivo de iniciar una nueva vida en Holanda, decidí tomar clases de Holandés con un profesor particular. Gerard fue dicho profesor.

Las clases con él solían ser amenas y distendidas, de manera que aprender un idioma como el holandés no se me hizo pesado. Tenia paciencia y te explicaba las cosas con detenimiento. El libro que utiliza es el más adecuado para aprender el idioma, ya que después de las clases,  te resulta fácil seguir el libro.  Cabe destacar también la flexibilidad horaria de Gerard. La verdad es que me lo puso muy fácil en todo momento.

Con él di mis primeros pasos en el idioma y, para el tiempo que me pudo dar clase antes de irme, el resultado no pudo ser más satisfactorio.

Alex Jarque

Las clases de conversación en holandés con Gerard son las mejores a las que he ido nunca; Gerard hace gala de una gran flexibilidad adaptándose a las necesidades de cada alumno.

En mi caso nos ceñimos a comentar las noticias del momento, con artículos de periódico y transmisiones en directo sin olvidar la gramática. Su dominio del castellano y del inglés es clave para la agilidad de la clase y todo salpicado de grandes dosis de humor y buen rollo; no se puede pedir más!

Contacte

Gerard Janssen
Teléfono: 635 10 93 97
E-mail: gery_janssen@yahoo.com

Les classes s’imparteixen al centre de Barcelona i / o el barri de Sarrià o en casos excepcionals al domicili de l’estudiant.